Sposób przygotowania:
Sernik na zimno z brzoskwiniami
Masło utrzeć z żółtkami i cukrem na puszystą masę,do masy dodać ser następnie zmiksować wszystko razem. Śmietanę ubić i dodać do masy,wymieszać. Żelatynę namoczyć w wodzie. Zagotować mleko i dodać żelatynę następnie wystudzić. Białka ubić na sztywna piane, dodać do masy i delikatnie wymieszać . Na końcu do masy wlać żelatynę z mlekiem,wymieszać.
Na spodzie blachy o wymiarach 30/40 cm. ułożyc biszkopty,wylać masę następnie wstawić do lodówki aż masa zastygnie.Brzoskwinie pokroić i ułożyć na wierzchu ciasta.Galaretkę rozrobić i wylać na ciasto i brzoskwinie. Gotowe!
Na spodzie blachy o wymiarach 30/40 cm. ułożyc biszkopty,wylać masę następnie wstawić do lodówki aż masa zastygnie.Brzoskwinie pokroić i ułożyć na wierzchu ciasta.Galaretkę rozrobić i wylać na ciasto i brzoskwinie. Gotowe!