Sposób przygotowania:
Sernik z bezą i kokosem
Przygotowanie:
Składniki ciasta połączyć
i zagnieść ciasto.Włożyć do lodówki na ok.1 godzinę.
Ciasto wyjąć z lodówki i wyłożyć na blaszkę,a następnie podpiec w piekarniku przez ok.10 minut w temperaturze 175 stopni.
Ser utrzeć z pozostałymi składnikami i wylać na podpieczony spód.Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Białka ubić na sztywna piane ,dodać cukier i ubić razem.
Po tych 40 minutach wyjąć ciasto z piekarnika i rozsmarować pianę i posypać wiórkami i wstawić jeszcze raz do piekarnika na kolejne 10 minut (aż się wiórki lekko zrumienią).
Składniki ciasta połączyć
i zagnieść ciasto.Włożyć do lodówki na ok.1 godzinę.
Ciasto wyjąć z lodówki i wyłożyć na blaszkę,a następnie podpiec w piekarniku przez ok.10 minut w temperaturze 175 stopni.
Ser utrzeć z pozostałymi składnikami i wylać na podpieczony spód.Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Białka ubić na sztywna piane ,dodać cukier i ubić razem.
Po tych 40 minutach wyjąć ciasto z piekarnika i rozsmarować pianę i posypać wiórkami i wstawić jeszcze raz do piekarnika na kolejne 10 minut (aż się wiórki lekko zrumienią).
msewka
kinga
czekoladka145
kinga
A dlaczego piszesz,ze nie śmiałabyś?Dziewczyno widać,ze Ci to super wychodzi,szczerze podziwiam Twoje zdolności,gdyz pieczenie nie jest moja mocną stroną,niestety:)
czekoladka145
siwa12345