Sposób przygotowania:
Sero-kokosowiec
Ciasto z sera:
Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Dodajemy mielony ser, mąkę, proszek i na końcu pianę z białek. Wykładamy na formę 25/36 potrzepaną lekko bułką tartą.
Ciasto z kokosem:
Białka ubijamy z cukrem i mieszamy z resztą składników wylewamy na ser. Ciasto z orzechami: Białka ubijamy z cukrem i mieszamy z pozostałymi składnikami. Wykładamy na kokos i pieczemy w 180 stopniach do 60 minut.
Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Dodajemy mielony ser, mąkę, proszek i na końcu pianę z białek. Wykładamy na formę 25/36 potrzepaną lekko bułką tartą.
Ciasto z kokosem:
Białka ubijamy z cukrem i mieszamy z resztą składników wylewamy na ser. Ciasto z orzechami: Białka ubijamy z cukrem i mieszamy z pozostałymi składnikami. Wykładamy na kokos i pieczemy w 180 stopniach do 60 minut.