Sposób przygotowania:
Słodkie przekładane ciasto
Jajka utrzeć z cukrem.Dodawać powoli roztopioną i wystudzoną margarynę ,ucierać.Dodać miód i dalej ucierać.Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia,dokładnie wymieszać. Ciasto wylać na prostokątną blachę(keksówka) wyłożoną papierem do pieczenia.Piec w temperaturze 180 stopni 25-30 min.Ostudzić. Polewa:margarynę rozpuścić, dodać cukier i kakao dokładnie wymieszać,gotować na małym ogniu ,aż zacznie gęstnieć. Ciasto po upieczeniu i ostudzeniu kroimy na 4 płaty. Każdy nasączyć.Rozrobić kremy wedle przepisu na opakowaniu.Najpierw przełożyć kremem o smaku toffi,biszkopt,krem o smaku czekoladowym,biszkopt,bita śmietana,biszkopt.Ciasto polać polewą i włożyć do lodówki do zastygnięcia.