Sposób przygotowania:
Strasznie orzechowy tort z kakaowa pajęc
Białka ubic na sztywno z cukrem. Dodać żółtka i zmiksować. Dodać przesitowana makę z proszkiem oraz mielone orzechy i bułke tartą. Wszytsko dobrze wymi.eszac i piec 25m inut w 180 stopniach. Przeciąc na pół.
Masa: kawe zalac pół szklanki wody, a nastepnie rozpuścic w niej zelatynę. Ostudzić. Smietane ubic na puch z cukrem pudrem. Powoli wlewac żelatynę cały czas miksująć.
Polewa:
Margarynę rozpuścić z mlekiem, cały czas mieszając dodać kakao i cukier.
Biskzopty przełożyć mase i posmarowac boki. Obsypac je zmielonymi orzechami. Wierzch tortu polac polewą i posypac orzechami.
Masa: kawe zalac pół szklanki wody, a nastepnie rozpuścic w niej zelatynę. Ostudzić. Smietane ubic na puch z cukrem pudrem. Powoli wlewac żelatynę cały czas miksująć.
Polewa:
Margarynę rozpuścić z mlekiem, cały czas mieszając dodać kakao i cukier.
Biskzopty przełożyć mase i posmarowac boki. Obsypac je zmielonymi orzechami. Wierzch tortu polac polewą i posypac orzechami.