Sposób przygotowania:
Szybka wuzetka
CIASTO: Do pojemnika wrzucamy margarynę i miksujemy. Do dajemy cukier i mieszamy. Białka oddzielamy od żółtek i żółtka dodajemy do pozostałych składników i mieszamy. Białka ubijamy na sztywno. kolejno dodajemy maki, kakao, sodę, proszek do pieczenia i mieszamy. Na koniec dodajemy białka i delikatnie mieszamy. Gotowe ciasto wylewamy na wysmarowaną blaszkę i pieczemy 40 minut w 175 stopniach. Gotowe ciasto studzimy i przekrawamy na pół. MASA Masło ucieramy z cukrem. Dodajemy po jednym żółtku i mieszamy. Później dodajemy po łyżce serka i mieszamy delikatnie. Na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w 1/3 szklance ciepłej wody i ostudzonej. Mieszamy i przekładamy ciasto. Ciasto możemy polać polewą i ubiyą śmietaną.