Sposób przygotowania:
Tacos z rybą i sałatką z czerwonej kapusty
Pociąć rybę na kwadraciki (ok.2x2cm),rozłożyć na talerzu i posypać połową oregano,kminku,papryki i czosnku oraz doprawić solą i pieprzem,następnie oprószyć mąką. Rozgrzać olej na patelni (aż zacznie dymić),smażyć rybę aż z zewnątrz będzie zrumieniona a środek będzie miękki.Zdjąć z patelni i odsączyć na papierowym ręczniku. Podsmażyć mrożone warzywa i wymieszać z kapustą oraz z pozostałymi: oregano,kminkiem,papryką i czosnkiem,dodać sok z limonki,sól i pikantnym sosem paprykowym. W międzyczasie podsmażamy cebulę (wystarczy zeszklić). Podgrzać tortille na patelni teflonowej bez tłuszczu (warto skrapiać je wodą dzięki czemu będą elastyczne i nie będą się kruszyć). Do każdej tortilli nakładamy rybę,sałatkę z kapusty z sosem.Na końcu dodajemy do smaku salsę i cebulkę.