Sposób przygotowania:
Talerz łakoci, czyli małe co nieco do kawy
Przygotowujemy kruche ciasto. Wszystkie składniki siekamy nożem, a następnie szybko zagniatamy i schładzamy ok 30 min. Schłodzone ciasto dzielimy na trzy części. Każdą część rozwałkować. Z dwóch części wycinamy koła. Z trzeciej paseczki o szerokości ok 1 cm. Paseczki nawijamy na rurkę, smarujemy białkiem i posypujemy cukrem perlistym. Pieczemy ok 12 min. w temp. 180'C. Gotowe pozostawiamy do przestygnięcia. Czas na upieczenie ciasteczek okrągłych - układamy je na papierze do pieczenia, smarujemy białkiem i pieczemy ok 12 min. w temp. 180'C. Trzecią część ciasta ( koła ) wykładamy foremki do mini babeczek i pieczemy ok 15 min. w temp. 180'C. Gotowe pozostawiamy do przestygnięcia. Przygotowujemy krem. Śmietanę dzielimy na pół. Jedną część ubijamy na sztywno, pod koniec dodając połowę cukru. Drugą część śmietany ubijamy na sztywno, pod koniec dodając pozostały cukier oraz kawę. Kremy schłodzić ok 30 min. Po tym czasie przekładamy krem śmietanowy do rękawa cukierniczego zakończonego długą końcówką i nadziewamy nim rurki. Drugim kremem kawowym dekorujemy babeczki i dodajemy wiśnie do dekoracji. Pozostały krem śmietankowy oraz kawowy nakładamy na połowę krążków kruchych i przykrywamy drugim pustym krążkiem. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej a następnie obtaczamy brzegi ciastek i posypujemy wiórkami kokosowymi. Pozostawiamy do przestygnięcia. Wszystkie ciasteczka schładzamy. Przygotowujemy szyszki. Margarynę rozpuszczamy dodając pokrojone na mniejsze kawałki cukierki krówki oraz kakao i mieszamy, aż składniki się połączą ze sobą, dodajemy ryż preparowany i mieszamy. Ściągamy z pieca i jeszcze z ciepłej masy tworzymy szyszki. Możemy sobie dłonie natłuścić, dzięki czemu nie będzie nam się masa kleiła do dłoni. Gotowe układamy na talerzyku.