Sposób przygotowania:
Tarta farmerska
Mąkę wsypujemy na stolnicę robiąc kopczyk. W środek wbijamy 1 jako. Doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy pokrojoną na mniejsze kawałki margarynę. Wyrabiamy ciasto do osiągnięcia jednolitej konsystencji. Wkładamy do woreczka i wstawiamy do lodówki na 30 minut.
Serek Arla przekładamy do miseczki i wbijamy jako oraz wsypujemy starty ser. Mieszamy i doprawiamy suszonymi pomidorami i odrobiną pieprzu. Fetę kroimy w kostkę i delikatnie mieszamy z pozostałą masą.
Cukinię kroimy w plastry i grillujemy na patelni. Pomidory kroimy w plastry.
Ciasto rozwałkowujemy i wykładamy nim blaszkę. Nakłuwamy widelcem i zapiekamy samo ciasto w 190 C około 10-15 minut.
Wyjmujemy i nakładamy farsz i na tym układamy cukinię, pomidory i pociętą na paseczki szynkę. Zapiekamy kolejne 20 -30 minut.
Serek Arla przekładamy do miseczki i wbijamy jako oraz wsypujemy starty ser. Mieszamy i doprawiamy suszonymi pomidorami i odrobiną pieprzu. Fetę kroimy w kostkę i delikatnie mieszamy z pozostałą masą.
Cukinię kroimy w plastry i grillujemy na patelni. Pomidory kroimy w plastry.
Ciasto rozwałkowujemy i wykładamy nim blaszkę. Nakłuwamy widelcem i zapiekamy samo ciasto w 190 C około 10-15 minut.
Wyjmujemy i nakładamy farsz i na tym układamy cukinię, pomidory i pociętą na paseczki szynkę. Zapiekamy kolejne 20 -30 minut.