Sposób przygotowania:
Torcik z kaszy manny.
Na mleku gotujemy kaszę manną, następnie ją studzimy. Margarynę miksujemy z cukrem, dodajemy po jednym żółtku. Pamiętajmy, aby dokładnie wyparzyć jajka. Jaja powinny być świeże. Następnie dodajemy po łyżce wystudzonej kaszy manny. Masę dzielimy na dwie części. Jedną pozostawiamy bez zmian, zaś do drugiej dodajemy kakao. Spód tortownicy wykładamy biszkoptami. Wykładamy na nie masę z kakao, a później masę jasną. Odstawiamy do lodówki. W międzyczasie brzoskwinie z puszki miksujemy ze 100 ml sok z puszki( syropu, w którym są brzoskwinie). Dodajemy rozpuszczoną żelatynę. Masę wylewamy na kaszę w tortownicy. Odstawiamy do stężenia. Torcik wstawiamy do schłodzenia, do lodówki. Przed podaniem dekorujemy kiwi.