halina

halina

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 717]

Zapiekanka rybna

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Bardzo dobra zapiekanka rybna.

Zapiekanka rybna

Składniki:

Zapiekanka rybna

 

Sposób przygotowania:

Zapiekanka rybna
Ziemniaki obrać, ugotować,odcedzić,zgnieść w prasce. Dodać mleko, żółtka, masło, natkę, sól, pieprz i gałkę , wymieszać. Filety rozmrozić.Brokuły podzielić na różyczki, sparzyć osolonym wrzątkiem. Pomidory umyć, pokroić. Całe jajka, śmietanę, sól, pieprz zmiksować. Do natłuszczonej formy przełożyć ziemniaki, ułożyć kostki rybne i oraz warzywa. Polać śmietaną. Piec 45 minut w temp.200 stopni.

Tagi:

jajko jajka