mz00ms

mz00ms

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 710]

Zupa-krem rybna z wędzonym pstrągiem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Bardzo smaczna, pyszna zupa-krem.

Zupa-krem rybna z wędzonym pstrągiem

Składniki:

Zupa-krem rybna z wędzonym pstrągiem

 

Sposób przygotowania:

Zupa-krem rybna z wędzonym pstrągiem
Cebulę obrać i drobno posiekać. Ziemniaka obrać i pokroić w talarki. W garnku rozgrzać masło, podsmażyć cebulę, następnie dodać ziemniaki i rybę. Wszystko dusić na małym ogniu przez 3minuty. Zalać rosołem, dodać liść laurowy, zagotować. Zmniejszczyć ogień i gotować około 15 minut. Zupę zmiksować, doprawić koperkiem, solą i pieprzem.

Tagi:

pstrąg