Sposób przygotowania:
Zupa z awokado po meksykańsku.
Nalać pełny garnek wody,dodać umyte i obrane jarzyny oraz roso-
-łki,liście laurowe i ziele angielskie i gotować na wolnym ogniu.Jak
się obgotują jarzyny,wyjąć je cedzakiem na talerz,a obrane i wyp-
estkowane awokado przetrzeć przez sito wraz z pozostałymi z
wywaru jarzynami i gotować przez pozostałe 30 minut,Jak zabul-gocze,doprawić.Przed podaniem posypać startym parmezanem.
-łki,liście laurowe i ziele angielskie i gotować na wolnym ogniu.Jak
się obgotują jarzyny,wyjąć je cedzakiem na talerz,a obrane i wyp-
estkowane awokado przetrzeć przez sito wraz z pozostałymi z
wywaru jarzynami i gotować przez pozostałe 30 minut,Jak zabul-gocze,doprawić.Przed podaniem posypać startym parmezanem.
eli_555