marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Zupa z awokado po meksykańsku.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zrobić wywar na bulion,awokado wypestkować i przetrzeć przez sitko pałką do wywaru i gotować z 30 minut.Doprawić i nalewać zupę do wazy.

Zupa z awokado po meksykańsku.

Składniki:

Zupa z awokado po meksykańsku.

 

Sposób przygotowania:

Zupa z awokado po meksykańsku.
Nalać pełny garnek wody,dodać umyte i obrane jarzyny oraz roso-
-łki,liście laurowe i ziele angielskie i gotować na wolnym ogniu.Jak
się obgotują jarzyny,wyjąć je cedzakiem na talerz,a obrane i wyp-
estkowane awokado przetrzeć przez sito wraz z pozostałymi z
wywaru jarzynami i gotować przez pozostałe 30 minut,Jak zabul-gocze,doprawić.Przed podaniem posypać startym parmezanem.

Tagi:

sery ser awokado