Strona główna Pieczarki nadziewane

Pieczarki nadziewane

Grzyby « poprzedni | następny »
Babcia Halinka - Przepis na: Pieczarki nadziewane offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
Pieczarki nadziewane
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 14414

Pieczarki oczyścić, ogonki odcię­te przy samych kapeluszach drob­no posiekać,



Pieczarki nadziewane - SKŁADNIKI:

  • 60 dag pieczarek
  • 20 dag startego żółtego sera
  • 8 łyżki tartej bułki
  • jajo
  • 2 łyżki natki pietruszki
  • łyżka masła
  • 2 łyżki śmietany
  • sól
Komentarze do Pieczarki nadziewane (strona 1 z 1)  
Gość

Izabela M.
gość

2009-01-20 12:31
ten przepis jest nawet niezly i prosty a w dodatku niedrogi
Skomentuj
Oceń:
0
vielinka

vielinka
offline

2009-11-08 13:02
superowe ,właśnie zrobiłam tanie i szybkie,pozdro
Skomentuj
Oceń:
0
Filipki98

Filipki98
offline

2010-07-02 18:56
Do jakiej temperatury trzeba nagrzać piekarnik i w jakiej piec ?
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Grzyby
Drobiowo - serowa rolada Tarta z maślakami Grzybowe drożdżówki
Sałatka z bobem i pieczarkami Kurki w sosie śmietanowo-koperkowym Grzyby marynowane w rosole
Roladki z ogórkiem w sosie grzybowym Sos pieczarkowo-pietruszkowy Kotleciki ryżowe
Sos pieczarkowy Cukinia z mięsem mielonym i kurkami Pizza serowo pieczarkowa z suszonymi pomidorami

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

 
 Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane