Sposób przygotowania:
Barszczo żur Wielkanocny
Najlepsze danie Wielkanocne !:) Sposób przyrządzenia 1. Przygotować bulion wcześniej. 2. Do bulionu dodać wędzonkę i białą kiełbasę pokrojoną w kawałeczki 3. Gotujemy 15 minut 4. Kolejno dodajemy zakwas, systematycznie - aby zupa nie wyszła za kwaśna. Próbujemy po każdym dodaniu. 5. Po dodaniu odpowiedniej ilości, gotujemy 15 minut. 6. Na koniec dodajemy przyprawy, chrzan. 7. Zabielamy BarszczoŻur śmietaną.
k.tyczynski
3.4. Jedna osoba może zostać nagrodzona tylko raz, natomiast może dodać nieskończoną liczbę przepisów do konkursu. Każdy przepis powinien zawierać minimum jedno ZDJĘCIE.
diabelek88
Spokojnie Panie k.tyczynski, spokojnie :)
Już zdjęcie jest :) Nie musiał Pan od razu dawać negatywnych głosów dla przepisów bez zdjęć - każdy ma czas uzupełnić :)
Wesołych Świąt !:)
sylwusia18
venom