Sposób przygotowania:
Ciasto kokosowo-orzechowe
Biszkopt: 1. Białka ubijać, stopniowo dodając cukier i żółtka. 2. Połączyć z mąką, proszkiem i kakao. 3. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. 4. Ciasto przełożyć do formy. 5. Piec ok. 30 min, w temp. 180C Ciasto kokosowe: 1. Białka ubijać, stopniowo dodając cukier. 2. Połączyć z wiórkami kokosowymi, mąką i proszkiem. 3. Ciasto wyłożyć na natłuszczoną blachę. 4. Piec 40 min. w temp. 180C Masa orzechowa: 1. Margarynę utrzeć z cukrem. 2. Dodać orzechy i ostudzony napar z kawy rozpuszczonej w niewielkiej ilości wody. Masa śmietankowa: 1. Galaretkę p przyrządzić według przepisu na opakowaniu. 2. Śmietanę ubić z cukrem, dodając na końcu tężejącą galaretkę i rozpuszczoną, letnią żelatynę. Ciasto kokosowo orzechowe: 1. Ostudzony biszkopt przekroić wzdłuż. 2. Jeden płat biszkopta posmarować połową masy orzechowej. 3. Przykryć ciastem kokosowym. 4. Posmarować pozostałą masą orzechową. 5. Ułożyć pokrojone owoce i pokrojoną czekoladę. 6. Posmarować masą śmietankową. 7. Przykryć ciemnym biszkoptem. 8. Dowolnie udekorować.