Sposób przygotowania:
Ciasto z kremem krówkowym
Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić na 3 części. Każdą część osobno rozwałkować i upiec 3 placki takiej samej wielkości. Blaty wystudzić. Na patelnię wysypać orzechy i przesmażyć na maśle. Wystudzić. Masło albo margarynę zmiksować z masą krówkową i na koniec dodać orzechy i dokładnie wymieszać, można dodać troszkę więcej masła. Wystudzone placki przełożyć przygotowanym kremem. Żelatynę rozmieszać w jak najmniejszej ilości gorącej wody i przestudzić. Śmietanę ubijamy na sztywno i dodajemy żelatynę. Śmietanę wyłożyć na ostatni placek. Słonecznik wyłożyć na patelnię i lekko zrumienić, dodać masło, cukier i mieszać do ze złocenia i połączenia ze słonecznikiem. Wystudzić i obsypać nim ciasto.