Sposób przygotowania:
Cudo z orzechami w miodzie
1.Ciasto:białka ubijamy na sztywno mieszamy z żółtkami,cukrem i kakao,mąką i proszkiem do pieczenia.Wlewamy do natłuszczonej i posmarowanej bułką formy(21x36). Pieczemy 40 min w 180 C.Studzimy. 2.Masa: budyń gotujemy na mleku,studzimy.Jedna czekoladę roztapiamy,studzimy.Pozostałą ścieramy na tarce o dużych oczkach.Masło ucieramy na puch, dodając budyń cukier puder i obie czekolady. 3.Krem: schłodzoną śmietankę ubijamy ze śmietan-fiksami i cukrem pudrem. 4.Przygotowanie: ciasto przekrawamy na dwie części, na dolną nakładamy masę.Przykrywamy górną częścią i smarujemy kremem .Kładziemy orzechy i posypujemy uprażonymi na maśle wiórkami.