Sposób przygotowania:
Cytrynowy sernik z brzoskwiniami
Ser przemielić w maszynce do mięsa, włożyć do miski, dodać cukier puder, budyń i zmiksować na gładką masę. Następnie wlać śmietanę, 4 żółtka i dokładnie utrzeć na jednolity krem. Pod koniec dodać rodzynki, 1 łyżeczkę otartej skórki z cytryny, aromat i sztywno ubitą pianę z białek. Delikatnie wymieszać. Na stolnicę wsypać mąkę, dodać masło, żółtka, cukier, pozostałą skórkę z cytryny. Połączyć składniki tak aby powstała kruszonka. Formę wysmarować tłuszczem, oprószyć bułką tartą, na dno wyłożyć połowę kruszonki. Na kruszonkę wylać przygotowany ser, ułożyć pokrojone brzoskwinie i posypać pozostałą kruszonką. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 190-200 stopni około 40-50 minut.