Sposób przygotowania:
Fasolowy mix -pyszny kociołek
Fasolę szparagowa myjemy obieramy odcinając końce kroimy na dwie części i gotujemy . Pomidora kroimy w kostkę ,czosnek wyciskamy , cebulę siekamy . Na patelni na oliwie podsmażamy posiekaną cebulę . Dodajemy wyciśnięty czosnek . Następnie dodajemy pokrojoną kiełbasę .Smażymy . Doprawiamy papryką ,majerankiem i przyprawą uniwersalna . dodajemy pokrojoną paprykę a następnie pomidory pokrojone. Dusimy . Ugotowaną fasolkę odcedzamy . Dodajemy do patelni z kiełbasą i pomidorami . Podlewamy wodą . Dodajemy pokrojoną cukinie i liść laurowy . Gotujemy ok 5 min .Dodajemy odcedzona fasolkę z puszki Doprawiamy sola ,pieprzem i dodajemy przecier pomidorowy . Dusimy jeszcze kilka minut . Podajemy na ciepło najlepsze na drugi dzień