Sposób przygotowania:
Gołąbki a la klopsy
Liście kapusty bardzo drobniutko pokroić, dodać
mielone mięso,ugotowany ryż, sól, pieprz, jajko, posiekaną cebulę, bułkę tartą, dokładnie wyrobić.
Formować klopsy lub kotlety,
panierować w bułce tartej, usmażyć na złoty kolor, Ułożyć w rondlu, podlać 1/4 szklanki wody, parować pod przykryciem na małym ogniu.
Gotowe kotleciki polać sosem pomidorowym.
Smacznego.
mielone mięso,ugotowany ryż, sól, pieprz, jajko, posiekaną cebulę, bułkę tartą, dokładnie wyrobić.
Formować klopsy lub kotlety,
panierować w bułce tartej, usmażyć na złoty kolor, Ułożyć w rondlu, podlać 1/4 szklanki wody, parować pod przykryciem na małym ogniu.
Gotowe kotleciki polać sosem pomidorowym.
Smacznego.
sylwus
msewka
Jojo
małgosia7902
Natala1210
Król33