pycia9

pycia9

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 76]

gulasz po ,, węgiersku,,

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

gulasz po węgiersku w kociołku gotowany na palenisku

gulasz po ,, węgiersku,, Więcej zdjęć (5)

Składniki:

gulasz po ,, węgiersku,,

 

Sposób przygotowania:

gulasz po ,, węgiersku,,
mięso wołowe i boczek kroimy w kostkę, marynujemy ziołami prowansalskimi, bazylią, kurkumą, papryką w proszku. Dodajemy Świerzy koperek. Całość wstawiamy do lodówki na noc. Następnego dnia kroimy w kosteczkę paprykę i cebulę i lekko podsmażamy. Dodajemy grzyby. Dodajemy mięso pokrojone kiszone ogórki oraz wodę i gotujemy na ogniu 2h przyprawiamy do smaku pieprzem i solą. Smacznego!
gulasz po ,, węgiersku,,
zamarynowane mięso wkładamy do lodówki na noc
gulasz po ,, węgiersku,,
paprykę żółtą i czerwoną, cebulkę i grzyby lekko podsmażamy
gulasz po ,, węgiersku,,
dodajemy mięso, kiszone ogórki, wodę i przyprawy
gulasz po ,, węgiersku,,
gotujemy na ogniu 2h, pamiętajmy by gulasz cały czas bulgotał