Sposób przygotowania:
Gulasz z szynki z papryką, cukinią i pieczarkami
Mięso z szynki myjemy osuszamy i kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju z każdej strony. Dodajemy posiekany czosnek i pokrojoną cebulę.
Dodajemy pokrojoną w paseczki czerwoną paprykę i pieczarki w całości a większe krojone na pół. Chwilę smażymy doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy liść i ziele angielskie. Zalewamy sosem pomidorowym. Dusimy.
Cukinie dobrze myjemy i kroimy w plasterki. Dodajemy do gulaszu .Jeszcze raz doprawiamy sola , pieprzem i paprykami.
Dusimy do miękkości mięsa.
Dodajemy pokrojoną w paseczki czerwoną paprykę i pieczarki w całości a większe krojone na pół. Chwilę smażymy doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy liść i ziele angielskie. Zalewamy sosem pomidorowym. Dusimy.
Cukinie dobrze myjemy i kroimy w plasterki. Dodajemy do gulaszu .Jeszcze raz doprawiamy sola , pieprzem i paprykami.
Dusimy do miękkości mięsa.