Sposób przygotowania:
Kokosowy miodownik
PLACKI MIODOWE: Mąkę przesypujemy na stolnicę. Dodajemy margarynę, siekamy razem. Dodajemy pozostałe składniki i zarabiamy ciasto. Gotowe dzielimy na dwie części. Każde ciasto należy oddzielnie rozwałkować, wyłożyć blaszkę i upiec w 180º C przez około 15 min. CIASTO CIEMNE: Mąkę siekamy na stolnicy z margaryną, Dodajemy pozostałe składniki i zarabiamy ciasto. Schładzamy. BEZA: Białka ubijamy na sztywno, dokładamy cukier, a następnie pozostałe składniki delikatnie mieszając. Ciasto wylewamy na blaszkę i ścieramy na nie schłodzone ciasto kakaowe. Pieczemy razem około 30 min w 180°C. KREM: Część mleka gotujemy z cukrem. Do reszty dodajemy mąki, budyń, żółtka, cukier waniliowy. Dokładnie mieszamy i zalewamy gotujące mleko. Gotujemy budyń. Studzimy. Ucieramy masło, Dodajemy stopniowo do niego budyń. Przełożenie: Placek miodowy, połowa masy, placek miodowy, druga połowa masy, beza kokosowa z ciastem kakaowy.