Sposób przygotowania:
Kremowa rozkosz
Sparzyć jajka kurze. Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno, pod koniec ubijana dodać cukier, następnie dodać żółtka, w dalszym ciągu ubijać. Mąki wymieszać ze sobą, dodać proszek do pieczenia, kakao przesiać przez sito, dodawać małymi porcjami do masy jajecznej, delikatnie mieszając. Ciasto wylać na blachę piec ok. 40 -50 min w180 stopni C. Wykonać krem, w tym celu: mleko wlać do garnka i ugotować budyń na mleku, przestudzić całość. Masło utrzeć z cukrem pudrem, następnie dodawać ser biały na przemian z budyniem. Ciasto przekroić wzdłuż na trzy części, wszystkie części wewnętrzne strony posmarować dżemem. Krem podzielić na trzy części. Jedną częścią kremu smarujemy biszkopt, przykrywamy drugim plackiem, na wierzch układamy resztę kremu, dekorować bitą śmietaną w sprayu, przyozdabiamy np. posypką kolorową.