Sposób przygotowania:
Krokiety
Z przygotowanego ciasta usmazyć cienkie naleśniki. Pieczarki oczyścić , drobno pokroić i poddusić z łyżką margaryny na patelni aż woda wyparuje . Cebule również pokroić w kostkę i podsmażyć na margarynie , dodać do pieczarek i razem wymieszać.Dobrze posolić , popieprzyć aby farsz miał wyrażny smak ,aby krokiety nie były mdle. Nakładać farsz na placki ,pozawijać krokiety , maczać w roztrzepanym i przyprawionym jajku ,bułce tartej i usmazyć na rumiano . Więcej w zakładce na moim forum.
msewka
kinga
Oczywiscie 5:)
misia53
To prawda , najgorsze to smażenie.
Sarenka
siwa12345
misia53
Świetnie ,skoczę do Ciebie na jednego...
halina
zuzi
Ja robie z kapustką i grzybami i odrobina mięsa.Do tego czysty barszczyk-nie zabielany.
misia53
Ja też robię z kapustą i grzybami tylko bez mięsa no, i oczywiście barszczyk czerwony obowiązkowo
anullka7
Pycha,bardzo lubimy ,moja mama tez robi podobne,z różnymi farszami:)
Bahus
ewatu
donia