Sposób przygotowania:
Kulki rybno-ryżowe z Chińskim Sosem.
Gotujemy ryż. Dorsza myjemy i drobno siekamy. Podsmażamy na niewielkiej ilości tłuszczu. Doprawiamy solą i pieprzem. Ryż mieszamy z rybą, masłem. Studzimy. Dodajemy jedno jajko. Formujmy kulki, wkładamy je na około 30 minut do lodówki. Kulki panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy w głębokim tłuszczu na złoty kolor. Cukinię kroimy, solimy i delikatnie podsmażamy na patelni. Sos Łowicz podgrzewamy. Kulki kroimy na pół. Na każdą połówkę nakładamy sos. Podajemy z cukinią.
Sarenka
Sarenka
Milo sie oglada i czyta przepisy na wysokim poziomie takie jak ten, gdybym mogla dalabym jeszcze wyzsza notę :)
Pozdrawiam i 3mam kciuki!
Anna555
bernika
Pyza
jaNina
Natala1210
wedith1
Netka
Luśka
cherry
thegrooba
czekoladka_m
elzbieta8960
A.B.
andzia67
evita0007
ewa19614
popieram Sarenkę !
PaniMISIOWA
margolata
pacpaw