Sposób przygotowania:
Naleśniki na pikantnie
Z produktów na ciasto wyrabiamy gładką masę i smażymy na posmarowanej margaryną patelni 4 naleśniki.Odstawiamy aby nie wystygły.+++Nadzienie-->Kroimy pieczarki i dymkę w plasterki.Podsmażamy mięso na oleju,dodajemy do niego pieczarki i dymkę.Smażymy razem 5 minut.Osączamy kukurydzę,rozdrabniamy pomidory.Dodajemy pomidory i kukurydzę do mięsa i dusimy 15 minut.Doprawiamy solą i pieprzem oraz papryką.(doprawiamy na ostro).+++Sos-->Siekamy cebulę i zeszklamy ją na tłuszczu.Oprószamy mąką i zasmażamy.Podlewamy rosołem i mlekiem.Cały czas mieszamy i dusimy 5 minut na małym ogniu.Ucieramy ser i 2/3 wrzucamy do sosu.Mieszamy.Doprawiamy solą i pieprzem na ostro.+++Naleśniki smarujemy farszem,zwijamy w rulony,polewamy sosem i posypujemy resztą sera.Zapiekamy 15 minut w temperaturze 200*C.Gotowe posypujemy posiekana pietruszką.Podajemy gorące.Smacznego!!!