Sposób przygotowania:
Naleśniki Szefa Kuchni
Piersi z kurczaka myjemy , a następnie gotujemy w wodzie z dodatkiem kostki bulionowej oraz odrobiny pieprzu. Pieczarki kroimy w drobną kosteczkę , tak samo cebulę i czosnek. W woku pogrzewamy oliwę i smażymy nasze warzywa na średnim ogniu. Piersi po zagotowaniu wyciągamy z bulionu , również kroimy w drobne kawałki i dodajemy do warzyw. Mieszamy wszystko dokładnie i smażymy następne 3 minuty. Na samym końcu dodajemy przyprawę do fajity oraz trochę pieprzu czarnego. Podsmażamy kolejną minutę. Naleśniki : składniki miskujemy aż do uzyskania odpowiedniej lejącej konsystencji. Smażymy na rozgrzanej patelni lekko nasmarowanej olejem. Na gotowe już naleśniki nakładamy farsz , wierzch naleśnika posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy w piekarniku przez około 15 minut w piekarniku. Smacznego
Anula
Natala1210
wioletta_koziel
yola