Sposób przygotowania:
Prince Polo
Biszkopt: Białka ubić na sztywno z cukrem. Zmiksowac z żółtkami. Dodać przesitowaną mąke z proszkiem. Wymieszać. Piec 25 minut w 170 st. Przeciąć na poł. Ciasto bakaliowe: Białka ubić z cukrem. Następnie wymieszać z reszta składników. Piec 25 minut w 160 st. Masa: Mleko gotować. Zołłtka rozmieszać z cukrem, dodać maki, wymieszac z 3 łyzkami mleka. Wlac do gotującego się mleka. Utrzec masło z cukrem pudrem. Połaczyć z wystudzonym budyniem. Polewa: Margarynę rozpuścić z mlekiem. Dodać cukier i kakao energicznie mieszając. Przełozenie: biszkopt+masa+ciasto bakaliowe+masa+biszkopt+polewa+można posypac kokosem
cherry
yola
basia82
Danusia19671