gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

Pstrąg nadziewany

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pstrąg nadziewany szpinakiem i krewetkami

Pstrąg nadziewany

Składniki:

Pstrąg nadziewany

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg nadziewany
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy szpinak, doprawiamy solą i pieprzem. Podsmażony szpinak odstawiamy na bok. Następnie siekamy czosnek i podsmażamy delikatnie z krewetkami koktajlowymi. Usmażone także odstawiamy na bok.
Usmażony szpinak mieszamy z krewetkami i nadziewamy rybkę. Nadziana rybkę obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na średnim ogniu. Po usmażeniu wyciągamy na ręczniczek papierowy.
Smacznego :)