Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z grzybowym nadzieniem
# otlety rozbić posypać pieprzem, sola i skropić cytryna, odstawić do lodówki na 30 minut
# Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki
# Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut
# Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać
# nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron
# Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut
# N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.
# Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki
# Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut
# Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać
# nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron
# Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut
# N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.
A.B.
kamila1957
Dziękuje, teraz czas na grzyby więc coś trzeba wymyślić.
Natala1210
kamila1957
Mąż wie co dobre pozdrawiam
msewka
kamila1957
kinga
kamila1957
Dzięki.pozdrawiam
Sarenka
wedith1