Sposób przygotowania:
Roladki z fasolką i pieczarkami
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w 2 cm plastry. Każdy rozbijamy tłuczkiem, przyprawiamy przyprawą do mięsa. Pieczarki kroimy w pół plasterki, cebulkę w kosteczkę. Wszystko podsmażamy na patelni. Na każdym płacie mięsa układamy po dwie łyżki pieczarek z cebulką oraz fasolkę (użyłam mrożonej fasolki ). Zwijamy na kształt roladki, opruszamy solą i pieprzem. Roladki obtaczamy w rozmieszanym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano na patelni. Surówka: Kapustę pekińską szatkujemy w piórka, rzodkiewkę i pomidora kroimy w kosteczkę. Zalewamy przygotowaną mieszanką (oliwa, woda i sos koperkowo- ziołowy). Dokładnie mieszamy.Smacznego!