Sposób przygotowania:
Ryba w warzywach.
Pieczarki umyć,jeśli trzeba obrać, pokroić w plastry. Wrzucić na patelnię i dusić do odparowania soku .Przesmażyć na łyżce masła. Rybę podzielić na kawałki, obsypać solą i pieprzem. Następnie panierować w roztrzepanym jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano.Pozostałe masło rozgrzać i przesmażyć marchew obraną i umytą ,a także pokrojoną w plastry. Dodać pokrojoną cebulę i pokrojone w kostkę pomidory. Podlać odrobiną wody. Dusić ok 15 minut. Dodać przygotowane pieczarki, kukurydzę osączoną z zalewy i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać ketchup i wymieszać. Usmażoną rybę ułożyć na półmisku i obłożyć warzywami.