Sposób przygotowania:
Schab z szynką i serem (w sezamie:)
Kotlety przykryć folią rozbić tłuczkiem dość cienko (folia zapobiegnie rozerwaniu się mięsa),
przyprawić solą, pieprzem, sosem sojowym i czosnkiem.
Ser zetrzeć na grubych oczkach, szynkę w małą kosteczkę, wymieszać razem, podzielić na 4 części, ułożyć na plastrach mięsa, zawinąć, boki rozbić tłuczkiem.
.
tak przygotowanie mięso panierujemy w mące, jajku i wymieszanej z sezamem bułce tartej, smażymy na oleju i gotowe!!!
Smacznego!!!!
przyprawić solą, pieprzem, sosem sojowym i czosnkiem.
Ser zetrzeć na grubych oczkach, szynkę w małą kosteczkę, wymieszać razem, podzielić na 4 części, ułożyć na plastrach mięsa, zawinąć, boki rozbić tłuczkiem.
.
tak przygotowanie mięso panierujemy w mące, jajku i wymieszanej z sezamem bułce tartej, smażymy na oleju i gotowe!!!
Smacznego!!!!
Jojo
Sarenka
luna
Anula
sloneczko1
Bahus
Niuniaczka