Sposób przygotowania:
Sernik na miodowym spodzie z pianką z nutelliETAP 1:

Ciasto: Wszystkie składniki ciasta umieścić na stolnicy lub w misce, szybko zagnieść, nie ogrzewając za długo rękoma ,
ETAP 2:

wylepić dno natłuszczonej okrągłej foremki.
Moja o średnicy 22 cm. Wsadzić do nagrzanego do 180*c piekarnika i podpiec 15 minut.
ETAP 3:

Masa serowa:
Mielony twaróg umieszczamy w misie miksera, wbijamy jajka, wsypujemy cukry, wlewamy mleko i wsypujemy mleko w proszku oraz budyń śmietankowy. Całość miksujemy około 3-4 minuty.
Tak przygotowaną masę wylewamy na podpieczone miodowe ciasto kruche w formie. Sernik wkładamy do nagrzanego do 180*c piekarnika i pieczemy 10 minut, po czym temp zmniejszamy do 160*c i pieczemy jeszcze 30 minut. Studzimy przy lekko uchylonych drzwiczkach, aż do całkowitego wystygnięcia.
ETAP 4:
Mus:
Dobrze schłodzoną śmietankę ubijamy na sztywno z cukrem pudrem i śmietan fiks, dodajemy krem orzechowy i delikatnie całość miksujemy.
Masę rozprowadzamy na całkiem zimnym serniku, oprószamy kakao.Dekorujemy wg uznania.
Chłodzimy w lodówce.