Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami
Brzoskwinie osączamy z syropu i kroimy na mniejsze kawałki. Podane składniki na ciasto zagniatamy i odkładamy na ok 1 godz. do lodówki.
Po wyjęciu z lodówki wylepiamy ciastem spód przygotowanej dużej blaszki. Można ciasto oprószyć kakao. Jajka wybijamy do miski i ubijamy z cukrem .
Dodajemy masło albo margarynę i cały czas ubijamy. Następnie dodajemy ser (miałam z wiaderka) i śmietanę, budyń z mąką oraz aromat.
Dodajemy brzoskwinie i tylko mieszamy. Wykładamy masę na ciasto, wyrównujemy i piecz ok 60 min w 160 stopniach.
Po wyjęciu z lodówki wylepiamy ciastem spód przygotowanej dużej blaszki. Można ciasto oprószyć kakao. Jajka wybijamy do miski i ubijamy z cukrem .
Dodajemy masło albo margarynę i cały czas ubijamy. Następnie dodajemy ser (miałam z wiaderka) i śmietanę, budyń z mąką oraz aromat.
Dodajemy brzoskwinie i tylko mieszamy. Wykładamy masę na ciasto, wyrównujemy i piecz ok 60 min w 160 stopniach.