Sposób przygotowania:
soczysty pstrąg
czyscimy pstraga i przyprawiamy,nastepnie dusimy na maselku z obu stron okolo 15-20minut
zesmarzamy pieczarki z cebulka.
pstraga podduszonego ukladamy na foli aluminiowej,wkladamy w jego wnetrze plasterek boczku,pieczarki z cebulka,posiekany koperek i wycisciety zobek czosnku oraz kawalek maselka.zawijamy w folie i wkladamy w naczyniu zaroodpornym do piekarnika w temp 160stopni.zapiekamy ok20-30minut.Smacznego
zesmarzamy pieczarki z cebulka.
pstraga podduszonego ukladamy na foli aluminiowej,wkladamy w jego wnetrze plasterek boczku,pieczarki z cebulka,posiekany koperek i wycisciety zobek czosnku oraz kawalek maselka.zawijamy w folie i wkladamy w naczyniu zaroodpornym do piekarnika w temp 160stopni.zapiekamy ok20-30minut.Smacznego