Sposób przygotowania:
Tunel owocowa bomba
Robimy biszkopt. Żółtka oddzielamy od białek .Białka ubijamy na sztywno z odrobiną cukru , do ubitej piany dodajemy kolejno cukier , żółtka , mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia , na końcu dodajemy wodę , Wylewamy na dużą brytfannę taką jak mamy dołączoną do piekarnika , wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy około 20 minut . z litra mleka odlewamy pół szklanki gotujemy do odlanego dodajemy cukier waniliowy , szklankę cukru pudru ,4 łyżki mąki i 4 łyżki majzeny to mąka kukurydziana , gdyby ktoś nie miał użyć ziemniaczanej , dokładnie mieszamy i zalewamy gotujące się mleko , mieszamy , aż zgęstnieje i odstawiamy do wystudzenia .Margarynę ucieramy dobrze dodając po łyżeczce przygotowanej masy .Dobrze utarta masa jest gotowa do zapełnienia tunelu .Wystudzony biszkopt kroimy na trzy części ,pierwsza część największa będzie nam służyła jako łuk do tunelu.Wykładamy nią formę do babki , na papierze do pieczenia..Następnie dół łuku smarujemy kremem układamy całe banany oczywiście obrane ze skórki , przykrywamy banana kremem na kremie układamy najmniejszy kawałek biszkoptu , na nim krem , na kremie ,połówki obranych kiwi a z drugiej strony połówki brzoskwiń znów przykrywamy to kremem , na krem układamy ostatni kawałek biszkoptu ..Wkładamy na 3 godziny do lodówki , dobrze by było czymś obciążyć ciasto .Po wyjęciu z lodówki przykładamy do ciasta deskę lub brytfannę i delikatnie odwracamy ciasto tak by łuk był na górze .Ciasto polewamy polewą czekoladową , zostawiamy do zastygnięcia.