Sposób przygotowania:
Warzywa zapiekane w cieście musztardowym
Piekarnik rozgrzać do 200stopni. Kolby kukurydzy osączyć, pokroić wzdłuż na połówki. Cebulę obrać, umyć i pokroić w ósemki. Czosnek obrać, umyć, zmiażdżyć. Pomidory umyć, pokroić na kawałki. Przyrządzić ciasto: mąkę wyrobić z jajkami i mlekiem, dodać musztardę, wyrobić. Odstawić. Do płytkiego naczynia żaroodpornego wlać olej i wstawić do piekarnika na 10minut. Na patelni roztopić masło, wrzucić cebulę i czosnek, zasmażyć.W garnku ugotować fasolkę przez 7 minut, osączyć. Na patelnię dodać obie kukurydze, fasolkę, pomidory, musztardę i zioła, doprawić. Naczynie wyjąć z piekarnika, umieścić w nim ciasto, ułożyć na nim warzywa i wstawić do piekarnika na 35minut. Podawać od razu po przyrządzeniu