Sposób przygotowania:
Zielona niespodzianka Eli
Wszystkie składniki ciasta zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki.
Rozmrożony szpinak odparować.Jajka dokładnie roztrzepać widelcem w garnuszku i wlać do szpinaku,dodać kokos i przyprawić solą,pieprzem,czosnkiem i gałką muszkatołową.Ser pokroić w kostkę i wymieszać ze szpinakiem.Na naleśniki rozłożyć szpinak,zwinąć jak krokiety i obsmażyć z obu stron na rumiano,na oleju.Na talerzach ułożyć naleśniki i polać sosem.Smacznego!
Rozmrożony szpinak odparować.Jajka dokładnie roztrzepać widelcem w garnuszku i wlać do szpinaku,dodać kokos i przyprawić solą,pieprzem,czosnkiem i gałką muszkatołową.Ser pokroić w kostkę i wymieszać ze szpinakiem.Na naleśniki rozłożyć szpinak,zwinąć jak krokiety i obsmażyć z obu stron na rumiano,na oleju.Na talerzach ułożyć naleśniki i polać sosem.Smacznego!
Chupnięta
bogda46
Jojo
eli_555
Dzięki Jojo za informację.Nie wiem jak to się stało,bo przepis był z opisem przygotowania.
Natala1210