yohaki

yohaki

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Zupa Gulaszowa wg yohaki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Zupa Gulaszowa z Wieprzowiny

Zupa Gulaszowa wg yohaki

Składniki:

Zupa Gulaszowa wg yohaki

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa Gulaszowa wg yohaki
Ulubiona Zupa mojej rodziny.Cebulę i paprykę siekamy w kostkę.Kostkę rosołową rozpuszczamy w szklance wrzącej wody.Mięso opłukać.Mięso pokroić w drobną kostkę.Olej rozgrzać w rondlu,wrzucić cebulę,paprykę oraz mięso,smażyć ok 10min,wlać bulion dodać listek laurowy,ziarna ziela angielskiego.Gotować ok 20min.Przyprawić do smaku solą,pieprzem oraz ostrą papryką ewentualnie można dodać pół małej łyżeczki cukru dla smaku.Czosnek obrać,przecisnąć przez praskę,dodać do zupy,wymieszać i zagotować.Zupę rozlać do talerzy. Smacznego