Sposób przygotowania:
Zupa z fasolką szparagową
Skrzydełka wymoczyć, zalać zimną wodą, dodać pokrojoną włoszczyznę , przyprawy, gotować 20 min.
Fasolkę umyć, pokroić na kawałki wrzucić do wywaru, gotować 10 min, następnie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Wszystko gotować do miękkości, gotową zupę zaprawić kwaśną śmietaną, nie gotować.(wlać śmietanę do garnuszka , dodając po trochu gorącej zupy, wymieszać)
Na końcu dodać, pokrojony drobno koperek.
Smacznego.
Fasolkę umyć, pokroić na kawałki wrzucić do wywaru, gotować 10 min, następnie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Wszystko gotować do miękkości, gotową zupę zaprawić kwaśną śmietaną, nie gotować.(wlać śmietanę do garnuszka , dodając po trochu gorącej zupy, wymieszać)
Na końcu dodać, pokrojony drobno koperek.
Smacznego.
eli_555
elzbieta8960
wedith1
Natala1210
msewka