Ubijanie śmietany

ewelina.mn - Porady kulinarne: Ubijanie śmietany offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Ubijanie śmietany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.


Jeśli chcemy skrócić czas ubijania śmietany, wystarczy dodać do niej odrobinę białka kurzego jaja. Po takim zabiegu czas potrzebny do uzyskania sztywnej śmietany nie tylko się skróci, ale również ubita w ten sposób śmietana pozostanie na dłużej puszysta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Ubijanie śmietany  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane