Ubijanie śmietany

ewelina.mn - Porady kulinarne: Ubijanie śmietany offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Ubijanie śmietany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.


Jeśli chcemy skrócić czas ubijania śmietany, wystarczy dodać do niej odrobinę białka kurzego jaja. Po takim zabiegu czas potrzebny do uzyskania sztywnej śmietany nie tylko się skróci, ale również ubita w ten sposób śmietana pozostanie na dłużej puszysta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Ubijanie śmietany  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane