Ubijanie śmietany

ewelina.mn - Porady kulinarne: Ubijanie śmietany offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Ubijanie śmietany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.


Jeśli chcemy skrócić czas ubijania śmietany, wystarczy dodać do niej odrobinę białka kurzego jaja. Po takim zabiegu czas potrzebny do uzyskania sztywnej śmietany nie tylko się skróci, ale również ubita w ten sposób śmietana pozostanie na dłużej puszysta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Ubijanie śmietany  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane