Ubijanie śmietany

ewelina.mn - Porady kulinarne: Ubijanie śmietany

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1
Ubijanie śmietany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.


Jeśli chcemy skrócić czas ubijania śmietany, wystarczy dodać do niej odrobinę białka kurzego jaja. Po takim zabiegu czas potrzebny do uzyskania sztywnej śmietany nie tylko się skróci, ale również ubita w ten sposób śmietana pozostanie na dłużej puszysta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Ubijanie śmietany  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane