Ubijanie śmietany

ewelina.mn - Porady kulinarne: Ubijanie śmietany offline

Srebrny Ekspert
Artykuły: 406
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Ubijanie śmietany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Praktyczna porada aby śmietana szybciej się ubiła.


Jeśli chcemy skrócić czas ubijania śmietany, wystarczy dodać do niej odrobinę białka kurzego jaja. Po takim zabiegu czas potrzebny do uzyskania sztywnej śmietany nie tylko się skróci, ale również ubita w ten sposób śmietana pozostanie na dłużej puszysta.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Ubijanie śmietany  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane