redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz zdjęcia z pokazu zwyciężczyni tajskiej edycji Top Chef!
Obejrzyj zdjęcia z pokazu kulinarnego Tam Chudaree Debhakam, zwyciężczyni tajskiej edycji Top Chef.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Obejrzyj zdjęcia z pokazu kulinarnego Tam Chudaree Debhakam, zwyciężczyni tajskiej edycji Top Chef.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Czy wiesz, jak wyglądają stołówki w szkołach i dlaczego dzieci nie dojadają obiadów? Zobacz wyniki raportu!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Gwiazda Kuchennych Rewolucji, Magda Gessler, po raz kolejny przyznała prestiżowe nominacje i nagrody w postaci poziomek. Z tej okazji pojawiła się na rynku nowa książka „Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?”, która wprowadzi cię w świat najlepszych polskich restauracji!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W pierwszą niedzielę października, na nowo otwartym odcinku Bulwarów Wiślanych w Warszawie odbyła się 7. edycja Biegu Wegańskiego "Łatwiej niż myślisz!", zorganizowana przez Run Vegan. Partnerem Projektu było Miasto Stołeczne Warszawa oraz Dzielnica Wisła.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dwadzieścia dziewięć zgłoszeń. Osiem dopuszczonych zespołów z całego kraju. Cały dzień zmagań na najwyższym kulinarnym poziomie. Tak wyglądały III Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra w Licheniu, które pozwoliły wyłonić zwycięzcę – zespół z Hotelu Zamek Gniew.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Łukasz Zagrobelny, Bilguun Ariunbaatar, Przemysław Saleta – to tylko część gwiazd, które wzięły udział w tegorocznych kulinarnych zawodach. Cel był prosty – wspomóc puckie hospicjum zmarłego ks. Kaczkowskiego.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Słoneczny weekend. 45 minut na przygotowanie potrawy z wybranych składników. Wszystko po to, by zgarnąć mistrzostwo Barilla Cup i wycieczkę do Parmy.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz co kryje się pod nazwą curry. Poznaj tajniki przyrządzania mieszanek ziołowych. Dowiedz się jak zbalansować smaki w tajskim curry!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Niedawno odbyło się w Warszawie niesamowite wydarzenie! Uczestnicy mieli okazję poczuć klimat Azji i Pacyfiku lawirując wśród stoisk z aromatycznymi ziołami, herbatami i przyprawami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 344919 lutego w Studiu Cook Up odbyło się spotkanie promocyjne Lidla, nazwane przez organizatorów „Najsłodszą Konferencją Roku”. Byłam, zobaczyłam, aktywnie uczestniczyłam, próbowałam i… nie mam wątpliwości, że to wiele obiecujące hasło nie miało nic wspólnego z kokieterią. Naprawdę było słodko i pysznie!