Sposób przygotowania:
kolorowe kotleciki
Etapy przygotowania
1.schab rozbić posolić,popieprzyć
2.szpinak rozmrozić podsmażyć na maśle,wlać przyprawę podsmażać do wyparowania wody.
3.kiełbasę i paprykę pokroić w słupki,ser podzielić na 4 części
4.każdy kotlet posmarować szpinakiem i położyć kiełbasę,paprykę,ser zwinąć
5.obtaczać w mące,jajku i bułce smażyć na rumiano,podawać z sałatką warzywną
1.schab rozbić posolić,popieprzyć
2.szpinak rozmrozić podsmażyć na maśle,wlać przyprawę podsmażać do wyparowania wody.
3.kiełbasę i paprykę pokroić w słupki,ser podzielić na 4 części
4.każdy kotlet posmarować szpinakiem i położyć kiełbasę,paprykę,ser zwinąć
5.obtaczać w mące,jajku i bułce smażyć na rumiano,podawać z sałatką warzywną
Babciagramolka
Natala1210
msewka
zosia1000
wedith1