Sposób przygotowania:
Mega Muszle
Makaron i ryż po ugotowaniu odstawiamy by ostygł .Szpinak rozmrażamy , a następnie obsmażamy z soczewicą na maśle z dodatkiem posiekanego czosnku - sól do smaku- i odstawiamy do ostygnięcia .Teraz łączymy wszystkie składniki farszu i wypełniamy muszle.Gdy muszle są już nabrzmiałe farszem wkładamy do naczynia żaroodpornego i sporządzamy sos , następnie polewamy nasze muszelki i do piekarnika na ok.20min.w 175 C.Po wyjęciu z piekarnika posypujemy serem startym na drobnych oczkach.Ja osobiście lubię z dodatkiem keczupu który w składzie ma czosnek i pietruszkę. ŻYCZĘ SMACZNEGO
Sarenka
iwona3004
msewka
majgrz11maja
Już próbowałem edytować ale nie zapisuję
msewka
Zmiany się zapiszą, jak moderatorzy ponownie zatwierdzą przepis po zmianach.Spokojnie czekaj!
luna