Sposób przygotowania:
mięso po wiejsku
mięso pokroić w kostkę i ugotować z włoszczyzną, cebulą liściem laurowym i pieprzem.
mięso wyciągnąć posolić i usmażyć na oleju. oddzielnie na maśle poddusić pokrojone pieczarki. dodać do mięsa musztardę i pieczarki. doprawić czosnkiem i solą.
wymieszać i dusić na wolnym ogniu od czasu do czasu podlewając wywarem z warzyw. pod koniec oprószyć mąka dodać koncentrat śmietanę i natkę pietruszki wszystko zagotować. gotowe posypać startym owczym serem i przybrac pomidorem pokrojonym w kostkę.
mięso wyciągnąć posolić i usmażyć na oleju. oddzielnie na maśle poddusić pokrojone pieczarki. dodać do mięsa musztardę i pieczarki. doprawić czosnkiem i solą.
wymieszać i dusić na wolnym ogniu od czasu do czasu podlewając wywarem z warzyw. pod koniec oprószyć mąka dodać koncentrat śmietanę i natkę pietruszki wszystko zagotować. gotowe posypać startym owczym serem i przybrac pomidorem pokrojonym w kostkę.