Sposób przygotowania:
Pieczomy Schab panierowany w miodzie
Oczyszczone mieso marynuj przez 12 godzin w tymiantku zmizdzoanym czosnku i miodzia soli młotkowanym prieprzu
Rozkkłóconych jajek dadaj panierke smietane musztarde miod tymianek doparw kminkiem galka mukatołowa sola pieprzem wymieszaj razem to panierka powina miec kostystecje miekiego ciasta
Po zamarynowaniu mieso oczysc z marynaty podsmaz na obu stronach na oleju schb obtow moce na wierz nałoz mokra panieke smaz 130st c piecz az do piekanka maoza tez pokroi pieczarki di dolazyc do smaku
obrane jabłaka cebule oczyscic parzyczke chili imbir czosnek
kostake smaz dadaj rodzynki jabla smaz az otrzymasz kostytecje powideł dopraw octem wunnym cukrem cynam upieczony poadawaj w cztnejemz jabalek
Rozkkłóconych jajek dadaj panierke smietane musztarde miod tymianek doparw kminkiem galka mukatołowa sola pieprzem wymieszaj razem to panierka powina miec kostystecje miekiego ciasta
Po zamarynowaniu mieso oczysc z marynaty podsmaz na obu stronach na oleju schb obtow moce na wierz nałoz mokra panieke smaz 130st c piecz az do piekanka maoza tez pokroi pieczarki di dolazyc do smaku
obrane jabłaka cebule oczyscic parzyczke chili imbir czosnek
kostake smaz dadaj rodzynki jabla smaz az otrzymasz kostytecje powideł dopraw octem wunnym cukrem cynam upieczony poadawaj w cztnejemz jabalek