Sposób przygotowania:
Piersi pod pierzynką
kotlety rozbic
ser bialy zmieszać z posiekaną papryką, zmiażdzonym czosnkiem i łyżką śmietany, posolić,popieprzyć
szpinak podsmażyć na masełku dodać magii, opieprzyć odrobinę posolić, podsmażać do wyparowania sosu.
nakłaść na rozbite kotlety, szpinak i ser z papryką, zwinąć obtoczyć w mące jajku i bułce tartej
smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor,pod koniec smażenia położyć na wierzch kotleta plaster sera i posypać posiekaną papryką (jeśli nam została ).SMACZNEGO
ser bialy zmieszać z posiekaną papryką, zmiażdzonym czosnkiem i łyżką śmietany, posolić,popieprzyć
szpinak podsmażyć na masełku dodać magii, opieprzyć odrobinę posolić, podsmażać do wyparowania sosu.
nakłaść na rozbite kotlety, szpinak i ser z papryką, zwinąć obtoczyć w mące jajku i bułce tartej
smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor,pod koniec smażenia położyć na wierzch kotleta plaster sera i posypać posiekaną papryką (jeśli nam została ).SMACZNEGO
A.B.
zuzi
kinga