kamila1957

kamila1957

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 121]

Piersi pod pierzynką

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

delikatne kotleciki z serem i szpinakiem

Piersi pod pierzynką

Składniki:

Piersi pod pierzynką

 

 

 

Sposób przygotowania:

Piersi pod pierzynką
kotlety rozbic
ser bialy zmieszać z posiekaną papryką, zmiażdzonym czosnkiem i łyżką śmietany, posolić,popieprzyć
szpinak podsmażyć na masełku dodać magii, opieprzyć odrobinę posolić, podsmażać do wyparowania sosu.
nakłaść na rozbite kotlety, szpinak i ser z papryką, zwinąć obtoczyć w mące jajku i bułce tartej
smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor,pod koniec smażenia położyć na wierzch kotleta plaster sera i posypać posiekaną papryką (jeśli nam została ).SMACZNEGO